********************* Liput ja lahjakortit helposti verkkokaupasta: kauppa.superpark.fi
Uutiset

Bottleflip SM-kisakarsinta Vuokatissa 17.12.

11.12.2016 21:47

Bottleflip SM-kisakarsintakiertue pysähtyy Angry Birds Activity Park Vuokattiin lauantaina joulukuun 17. päivä!

sp-bottleflip-kaikki-600x338.jpg

Bottle Flipin SM - Kuka flippaa tykimmin?

Nyt etsitään ensimmäistä Bottle Flipin Suomen mestaria. Kiertue alkaa Oulusta 3.12. ja päättyy Tampereen finaaliin 7.1. Kiertue kattaa kaikki SuperParkit kautta maan! Angry Birds Activity Park Vuokatissa karsinnat järjestetään lauantaina 17.12. klo 14. Karsintojen parhaille on luvassa Kane's -tuotepalkintoja ja voittajalle SuperParkin kuukausikortti karsintapuistoon, sekä SuperParkin kustantama kisamatka Tampereen SM-finaaliin SuperPark Särkänniemeen 7.1.2017.

Osallistuminen karsintoihin on avoin kaikille puistolipun ostaneille ja kausikorttilaisille. Karsintaan ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä tapahtumapäivänä. Kaikki saavat osallistua! Flippaustreenit käyntiin!

Finaalitaisto käydään Tampereella SuperPark Särkänniemessä 7.1., josta voittaja kuittaa itselleen Suomen mestarin tittelin, vuosikortin haluamaansa SuperParkiin sekä huikeat Kane's -tuotepalkinnot. Kane's palkitsee lisäksi myös muita finalisteja tuotepalkinnoin.

Bottleflip SM -kiertuepäivät

* Oulu 3.12. LA 
* Turku 9.12. PE 
* Vantaa 10.12. LA 
* Vuokatti 17.12. LA KLO 14
* Tampere 7.1. LA 

SM-FINAALI Tampere 7.1.2017 LA


* * * KARSINTAKISOJEN SÄÄNNÖT * * * 

Alkukarsinnat

1. Ensimmäinen karsintakierroksella jokaisella osallistujalla on 2 heittoa. Jos jompikumpi heitoista menee päälle (pullo jää pystyyn), pääsee hän jatkoon.
2. Seuraavalla karsintakierroksella jokaisella osallistujalla on 2 heittoa, joista ensimmäinen on harjoitusheitto ja toinen varsinainen kisaheitto. Jos viimeinen eli kisaheitto menee päälle (eli pullo jää pystyyn), pääsee kilpailija jatkoon. Karsintakierroksia jatketaan tällä kaavalla, kunnes jäljellä on 8 pelaajaa.
3. Jos alkukarsinnat päättyvät parittomaan lukuun, otetaan villillä kortilla jo tippuneista tarvittava määrä kilpailijoita takaisin kisaan.

Semifinaali

4. Semifinaalivaihe kisataan perinteisellä yksi vastaan yksi kisakaavalla. Jos pareista toinen onnistuu heittämään pullon päälle (pullo jää pystyyn), täytyy toisenkin onnistua, tai hän tippuu. 
5. Semifinaalin toinen kierros heitetään samalla kaavalla kun ensimmäinen kierros. Tämän jälkeen on tiedossa jatkoon menevä finaalipari. 

Pronssiottelu

6. Semifinaalin toisen kierroksen hävinneet taistelevat pronssisijasta kaksintaisteluna: Molemmat heittävät 5 heittoa, eniten päälle saanut voittaa pronssia. 

Finaaliottelu

7. Finaaliin pääsyt pari kilpailee voitosta taito-osuudella, jossa lasketaan pisteitä ja molemmilla on 10 heittoa.  
Pisteitä saa seuraavasti: 
Pohja edellä pöydälle 1pst
Korkki edellä pöydälle 2 pst
Pohja edellä pienen tornin päälle 5 pst
Korkki edellä pienen tornin päälle 10 pst
Pohja edellä korkean tornin päälle 20 pst

Eniten pisteitä saanut voittaa karsinnan ja pääsee SuperPark Särkänniemessä Tampereella la 7.1. järjestettävään finaaliin.

Angry Birds Activity Park Vuokatti 
Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti
Puh. 044 7388 610
info@angrybirdsvuokatti.fi 

Puiston aukioloajat
ma-pe 13-19
la 11-19
su 11-18

HUOM! Hiihtolomasesonkina 19.2.-11.3. olemme auki joka päivä klo 11-19.


Robson's -ravintola palvelee 
ma-pe 13-17
la-su 11-17

HUOM! Hiihtolomasesonkina 19.2.-11.3. Robson's palvelee joka päivä klo 11-17.

Vuokatti

Vuokatti on monipuolisin kesät talvet. Useat majoitus- ja harrastusmahdollisuudet sekä palveluiden ja aktiviteettien läheisyys tekevät Vuokatista loistavan lomakohteen koko perheelle. Vuokatinrinteet, Holiday Club Katinkulta, Vuokatin urheiluopisto ja alueen ympärivuotiset tapahtumat tarjoavat täydellisen ympäristön laadukkaaseen vapaa-ajanviettoon.

Lisätietoa Vuokatin nettisivuilta »

Vipuvoimaa EU ELY-Keskus TripAdvisor